שימוש ברמיקייד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/09/2004 | 23:41 | מאת: שי

ראשית תודה על כל התשובות ועל הסבלנות.. כתבת שמקובל לתת רמיקייד כשנה, וכי אין נתונים על שימוש מעבר לשנה. שאלתי- האם יש נתונים לגבי המצב לאחר הפסקת מתן הרמיקייד לאחר השנה? בהנחה שבמהלך השנה יש רגיעה משמעותית- האם כעבור שנה, לאחר הפסקת מתן הרמיקייד, ההפוגה נמשכה או שההתקפים חזרו? הזדמנות לאחל לך שנה טובה ומאושרת שי

15/09/2004 | 23:25 | מאת: ד"ר אייל גל

בחלק גדול מן המקרים ההפוגה מתמשכת (בעיקר אם מקבלים טיפול אימונוסופרסיבי) ובמידה ויש התלקחות נוספת ניתן לחזור לרמיקייד. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול