תוצאה של גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/09/2004 | 15:04 | מאת: אילת

שלום ,אתמול עברתי גסטרוסקופיה בסוף הבדיקה טענו שהכל תקין אך בטופס הבדיקה שברשותי כתוב .מסקנה:קיבה-מתנפחת היטב,מהלך הקפלים תקין.רירית האנטרום עם אודם ופטכחיות מרובות .נלקחו ביופסיות אקראיות.אשמח אם תוכל לעזור לי בתוצאה מכיוון שהרופא שלי כרגע לא יוכל לקבל אותי עד אחרי החגים ואני במתח.הוסיף ואציין כי אני סובלת מהקאות וקשייון בבטן העליונה.מעבר לכך אובחן גם אבנים בכיס מרה .בתודה מראש .

13/09/2004 | 22:13 | מאת: ד"ר אייל גל

התיאור הוא של דלקת בחלק של הקיבה הנקרא אנטרום. בביופסיות ניתן לראות אם נמצא חיידק הליקובקטר או בעיות אחרות. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול