לחץ באזור הקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/09/2004 | 10:58 | מאת: מיכל

שלום ד"ר, ב - 3 הימים האחרונים אני מרגישה כובד באזור הקיבה ולחץ, כאילו אכלתי המון. חוץ מזה ומחולשה אין שום בעיה (יציאות נורמליות, אין הרבה גזים). בדר"כ אינני סובלת מבעיות גסטרולוגיות, גם תזונתי לא השתנה בימים אלה. הכאבים האלה הם בעיר בלילה לקראת בוקר ובמהלך הבוקר. במשך היום זה פחות מורגש. יש לי תחושה כאילו פס החזייה הדוק מידי באזור החזה (למרות שהיא לא), אם אתה יודעת למה כוונתי. אני בת 28 ובריאה בדר"כ, כיום מניקה כבר שנה את בני (אולי זה קשור ?). אשמח לחוות דעת, תודה.

13/09/2004 | 22:11 | מאת: ד"ר אייל גל

אינני יכול לדעת מה הבעייה רק לפי הסימפטומים שאינם ספציפיים. אם התופעה מתמשכת כדאי לפנות לרופא המשפחה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול