נתוח המעי הגס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/09/2004 | 22:23 | מאת: סמדר

הורדה של כ-30 סמ של המעי הגס יכולה להצביעה על מחלה או מצב מסוים מהו המצב ואיזה ויטמינים חייבים להוסיף חוץ מ B-12 ?

13/09/2004 | 22:04 | מאת: ד"ר אייל גל

לא הבנתי את שאלתך, מדוע בוצעה כריתה של המעי הגס, באיזה חלק שלו מדובר ומה בדיוק השאלה? ד"ר גל

16/10/2004 | 18:54 | מאת: רונית

ד"ר אייל שלום!אני סובלת ממחלת קרוהן קשה מאד, כל הטיפולים, כולל ניסיון רמיקייד השתתפות במחקר עשו לי אילאוסטומי , לא עזרו. כיום עקב היצרות קשה של המעי הגס, אני מועמדת לניתוח של הוצאת המעי הגס, וכנראה יעשו לי ניתוח פאוץ. רציתי לבדוק אפשרות האם טיפול בתא לחץ יכול לעזור למצבי הקשה לפני שאני הולכת על ניתוח האם יש איזה מחקר שאני יכולה להשתתף בו. אודה מאד על קבלת תשובתך.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול