מחלת קרהון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/09/2004 | 17:02 | מאת: ana

לפני כשנתיים הובחן אצלי מחלת קרהון טופלתי בתרופות )לא זוכרת את שמם) וזה לא עזר והטיפול הבא היה אמור ליהיות סטרואידים, אך לא הייתה מכונה לכך היום אני לא מטופלת בתרופות. ולמדתי לחיות עם המחלה ברצוני לדעת למי אני יכולה לפנות כדי לדעת איזה דיאטה טובה בשבילי האם אפשר לשלוח לי במייל מה רצוי לאכול ומה לא (מכוון שאני לא נמצאת בארץ) תודה

13/09/2004 | 20:59 | מאת: המלצה

דיאטה של עמילנים מלאים דלת שומן עשירה בירקות ופירות. ללא מוצרים מן החי במיוחד מוצרי חלב. זו המלצה של רופא אמריקאי בשם גו'ן מקדוגל. http://www.nealhendrickson.com/mcdougall/021100puchained.htm http://www.drmcdougall.com/science/colitis_s.html

13/09/2004 | 21:58 | מאת: ד"ר אייל גל

אני מציעלך לשוב ולהתייעץ עם גסטרואנטרולוג לגבי הטיפול, אין הוכחות לגבי הטיפולים בדיאטה וחוסר טיפול ומעקב רפואי עלול להביא לסיבוכים וניתוחים מיותרים. ד"ר גל

16/04/2005 | 08:59 | מאת: דליה שמושקוביץ קול

שלום רב אני חולה מזה כ10 שנים בקרון שרוב השנים היה מתבטא בשלשולים וכאבי בטן . בשנתיים האחרונות מלווה בהתקפים של הקאות, כאבי בטן בלתי נסבלים לכ-24 שעות שחולפים. לאחרונה אושפזתי עקב חשד לאיליאוס. בC.T ראו דלקת מפושתת של הטרמינאל אילאום עם התרחביות . שאלתי? איזה טיפולים אפשר לקבל מלבד סטרואידים כדאי למנוע התקפים חוזרים לציין שעד היום אני היתי על כדורי בודיזון 3 מ"גX3 ורפסל אשמח ליעוצכם בברכה דליה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול