כאבי בטן וחולשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/09/2004 | 13:53 | מאת: מור

שלום אני בן 32 ומזה כחודשיים, באופן לא קבוע אני סובל מבעיות וכאבים בעיכול. הבעיות מתבטאות ביציאות קשות מדי או רכות מדי וכאבים לאחר יציאות. בנוסף אני לעיתים מרגיש חולשה כללית, וכאבים בברכיים (כמו כאבי שרירים) מה יכול לגרום לתופעות האלו? האם עייפות, סטרס ומצב חרדתי יכול לגרום לתופעות הנ"ל? איזה רופא עלי לראות? תודה

13/09/2004 | 21:53 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שמדובר בתסמונת המעי הרגיש, עליך לפנות לרופא המשפחה לבדיקות ראשוניות וזה יפנה אותך לגסטרואנטרולוג במידת הצורך. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול