הפרשות ביציאות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/09/2004 | 11:24 | מאת: מ.

שלום רב, אני בחורה בת 31 בריאה בדרך כלל ללא היסטוריה של מחלות שקשורות לדרכי העיכול. בזמן האחרון שמתי לב שביציאות ישנה מאין הפרשה לבנה ,קצת צמיגית כזאת. אני לא יודעת אם זו אולי הפרשה נרתיקית שמתערבבת או שזה אכן קשור ליציאות. בכל מקרה רציתי לדעת אם זה נורמלי הפרשות שכאלו עם היציאות או שעלי להבדק ואם כן איזו בדיקה היית ממליץ לעשות. תודה מראש על תשובתך. מ.

13/09/2004 | 21:51 | מאת: ד"ר אייל גל

בשלב ראשון כדאי לבצע בדיקת צואה ואולי גם להבדק ע"י רופא נשים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול