הפרעות ביציאה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/09/2004 | 09:08 | מאת: אביעד

שלום אני כבן 30, מזה 16 שנים אני סובל מטחורים שמפריעים לסרוגין (כל 3-4 חודשים), בחודש חודשיים האחרונים ישנה הפרעה ביציאה מעין הרגשה של שריטה ומעבר על פצע ביציאה ולאחר מכן הרגשה של גירוי ושריפה של כמה שעות ולמחרת לא מורגש כלום, לפעמים נראת טיפת דם רק בניגוב ובאותו היום של היציאה ישנה תחושה של חום גבוה וכאבי רגליים (כנראה מהחום). איני יודע מה לעשות ולמי לפנות. תודה על העזרה. אביעד

13/09/2004 | 21:50 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שמדובר בפיסורה (סדק בפי הטבעת), פנה לפרוקטולוג. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול