תופעות משונות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/09/2004 | 02:06 | מאת: אברי

בן 40, חולה בקוליטיס ןמאובחן כבר 3 חודשים. נוטל אסאקול 3X3 ליום בכדורים וחוקן ראפאסל 4 גר' אחד לפני השינה במשך חודשיים ושבוע. לאחרונה (מעל לשבוע) תופעות של גלי חום במיוחד בבוקר ובשינה, עייפות וחולשה. אין לי דימום בכלל והיציאות מסודרות ורגילות לחלוטין. האם התופעות המשונות האלו קשורות למחלה או לטיפול? האם במצב כזה היית מחליף את הטיפול? האם ניתן לטפל רק בחוקנים? או לפחות בכמות קטנה יותר של כדורים? תודה מראש על התשובות יש לי תור לרופא גסטרואנטרולוג לעוד כחודש וחצי..

13/09/2004 | 21:49 | מאת: ד"ר אייל גל

לא נשמע שמחלתך פעילה כך שלא ברור מקור החום. התרופות מקבוצת ה 5ASA יכולות לגרום לחום, לעתים החלפת הטיפול יכולה לעזור. כמובן שאיני יכול לתת לך יעוץ תרופתי ספציפי בפורום ואני ממליץ לך לפנות לרופא שלך ולהתייעץ. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול