ביקורת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/09/2004 | 19:59 | מאת: רותי

שלום, רציתי לדעת אם אדם שיש לו מחלת קרוהן צריך להימצא בביקורת קבועה אצל רופא הגסטרו, או רק במידה והאדם מרגיש לא טוב או שמקבל טיפול שצריך מעקב אז הוא צריך להגיע לרופא המטפל(גסטרו) או שחייבים להגיע לביקורת כל כמה זמן לרופא הגסטרו? תודה

11/09/2004 | 23:04 | מאת: ד"ר אייל גל

מנסיון שלנו וגם ממחקרים חולים שהיו במעקב צמוד פיתחו פחות סיבוכים של המחלה. אפילו ביקור של אחת לחצי שנה או שנה יכול להועיל, הרופא יכול לעדכןאותך במחקרים חדשים, לענו על שאלות שמתעוררות ולעבור על בדיקות המעבדה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול