כאבי גזים בצד שמאל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

09/09/2004 | 21:22 | מאת: דורית

אני סובלת מזה שנתיים (!!!) מכאבים חזקים בבטן התחתונה בצד שמאל בלבד. מספר עובדות: א. לפני שנתיים ילדתי בניתוח קיסרי, הכאבים מתרכזים באזור החתך של הניתוח. ב. הכאבים גוברים מאוד כאשר הקיבה מלאה ויש גזים שאינם באים לידי מימוש... ג. הבחנתי שכאשר אני אוכלת דברי חלב, הגזים מתגברים והכאבים בהתאם. שאלתי - עד כה קישרתי את הכאבים לניתוח הקיסרי (הדבקויות וכו'), אך האם יתכן שהכאבים נגרמים מגזים הנובעים מרגישות לחלב ? ולמה כואב רק בצד שמאל ? תודה, דורית הסובלת

10/09/2004 | 21:35 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שמדובר על הדבקויות או גזים המתרכזים משמאל. לא ניתן לדעת את הסיבה ללא בדיקה מעמיקה יותר כגון קולונוסקופיה או CT. עלייך לפנות לרופא. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול