משלשל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/09/2004 | 23:24 | מאת: טלי

אני השתמשתי במשלששלים כ שנה בלקסדין בכמות מופרזת בגלל הפרעת אכילה וזה פגע ברירית מעי הגס קטעי רירית המעי הגס בסטגרמה PSUDOMELANOSIS COLI ניכרת,אין דלקת חריפה בדיקה מלפני שנה כמה זמן זה יעבור אני כבר שנה בלי מהמשלשלים האם זה עבר איזה נזק יכלתי לגרום לעצמי עם לא ההיתי מטפלת בעצמי? חוץ מתלות

09/09/2004 | 14:31 | מאת: ד"ר אייל גל

הפיגמנטציה של המעי יכולה להשאר מספר שנים אחרי הפסקת השימוש אך אם הפסקת אחרי שנה יש סיכוי טוב שהמעי יחזור לפעילות נורמלית ללא נזק נוסף. ד"ר גל

19/09/2004 | 17:11 | מאת: יוסי

אני כבר 7 שנים משתמש במשלשלים,מודה שאני תלותי מאידך אני מעדיף להתרוקן פעם או פעמיים בשבוע ולהרגיש טוב,ולא לעבור את כל הבדיקות שרק יכולים לסבך אותי עוד יותר .(מספיק לי חבר שהסתבך בזה) אני משתמש במשלשל טבעי שנקרא "לקסין" ומועיל גם לפרסטטיקה של המעיים לצערי אני סובל ממעיים רדומות ורק זה מועיל. אם ישנה דרך טבעית או עצה בריאה ללא כל מיני טיפולים שאני עלול לפחד מהם אשמח לשמוע

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול