צליאק

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/09/2004 | 11:17 | מאת: חגית

קיבלתי את תשובת המעבדה הבאה GLIADIN IgG Ab 5.82 EU/ml ANTI-TRANSGLUTAMINA 13.84 U/ml מה זה אומר? את הבדיקה עשיתי אחרי שבוע ללא אכילת גלוטן האם זה משנה את התוצאות? האם יש בדיקות יות ספציפיות (אי אכילת הגלוטן הואילה לי מאד) תודה

07/09/2004 | 21:57 | מאת: ד"ר אייל גל

הבדיקות נראות בתחום הנורמה אך לכל מעבדה יש תחומים נורמליים שלה ויש להשתמש בתחומים אלו. הסיכוי למחלת צלייק כשהסרולוגיה תקינה הוא נמוך אך לעתים יש צורך בביופסיית מעי דק על מנת להכריע סופית. ד"ר גל

25/12/2004 | 09:47 | מאת: מלכה

אבקש לקבל מידע כללי אודות מחלת הצלייק, במה מתבטאית המחלה, סימנים, דרכי טיפול. תודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול