כאבים וצריבות בבית החזה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/09/2004 | 13:59 | מאת: ברוך

שלום רב! אני בן 58. מזה כשנה אני מרגיש לסירוגין, כאב מאוד חזק בבית החזה , המלווה בצריבה שקורה לי בבוקר , בצהריים ובלילה. לפעמים ישנה רגיעה של מיספר ימים וליפעמים בתדירות של 2-3 פעמים ביום. כדי להרגיע את הצריבה והכאב החזק, אני שותה מים קרים ולאחר מיספר דקות הכאב נירגע. עליי לציין כי באופן כללי אני בריא אך מעשן כ- 20 סיגריות ביום. מה לדעתכם עליי ליבדוק בנושא והאם יכולה להיות אבחנה או טיפול כלשהו המומלצים עקב תיאור מיקרה זה? לתשובתכם אודה ברוך

03/09/2004 | 21:59 | מאת: ד"ר אייל גל

בהחלט רצוי להבדק גם על ידי רופא גסטרו כדי לשלול מחלה כגון רפלוקס חומצי לוושט העלולה לגרום לסימפטומים דומים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול