סמנים מטבוליים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

02/09/2004 | 11:58 | מאת: natali

שלום, בת 33 בריאה בד"כ. נשלחתי לבדיקות תפקודי כבד כמעקב אחר המנגיומה קטנה שהתגלתה כממצא מקרי. כל הבדיקות תקינות ובנורמה. סמנים מטבוליים: תוצאה 1.8 (אין גבולות נורמה) מה בודקת בדיקה זו והאם התוצאה תקינה? יש לציין שאני בחודש 3 להריוני. תודה

02/09/2004 | 14:47 | מאת: מונה

בת 54. לני שנתיים תפקודי כבד פי 8 מהנורמה בלי ממצא רפואי . התאזנו . חודש ימים חום בבקר 36.9 בערב עד 37.8הזעה, התקררוריות , יומיים אחרונים צואה צהוב בהיר מתוך זה אתמול שלשול ,היום מוצקה. בדיקות דם מ15/8 לא הצביעו לדברי רופא המשפחה על בעיה . אין ירידה במשקל . קולסטרול233/240קולסטרול hdl4.3tbh c,

03/09/2004 | 21:46 | מאת: ד"ר אייל גל

לא יכול לתת לך אבחנה לפי נתונים אלו. מציע להמשיך במעקב אצל רופא המשפחה. ד"ר גל

03/09/2004 | 21:47 | מאת: ד"ר אייל גל

אני מתנצל אך אינני מכיר בדיקה הנקראת סמנים מטבוליים. ייתכן שהעתקת לא נכון. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול