סבל ממושך מהליקובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/08/2004 | 10:19 | מאת: גבי

לכבוד ד"ר גל ביתי בת 23 סובלת מכאבים בקיבה, היא נבדקה ונמצא החיידק הליקובקטר, היא קבלה את הטיפול המשולש ועדיין סובלת מכאבים חודשיים לאחר הטיפול, היא נוטלת לוסק פעמיים ביום אבל ללא הואיל, הרופא המטפל אמר שיש רק להמשיך את התרופה, האם יש טיפול נוסף? האם תזונה משפיעה על המצב (היק לא אוכלת עגבניות,פרי הדר וחצילים) האם יש מזון שכדאי לה לאכול להקל על הכאבים? רופא המשפחה אמר על שאלתי לגשת לבדיקת גסטרו - שלא משנה מה שימצאו בבדיקה הטיפול עדיין לוסק ואין טעם לבדיקה....מה דעתך?

23/08/2004 | 00:38 | מאת: ד"ר אייל גל

אני חושב שאם כבר קיבלה טיפול ולוסק לא עוזר לה מקובל להמשיך בבדיקות, כולל גסטרוסקופיה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול