עצירות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

08/03/2014 | 01:18 | מאת: דינה

שלום.אני משתמשת במדבקות  בוטרנס מספר חודשים עקב כאבי גב חזקים.. מאז, אני סובלת מעצירות שלא סבלתי בעבר בכלל.אני מוסיפה סיבי בניפייבר, אוכלת יוגורט,ירקות,פירות מעט שמן(בדיאטה), ואבוקדו.משתדלת לשתות כ5-8 כוסות.הוספתי בימים האחרונים 20-30 טיפות נגד עצירות,אכלתי שזיפים יבשים ובכל זאת, העצירות מתעקשת להישאר.מה עלי לעשות? אני בת 59, מטופלת בכדורים ללחץ דם ולסוכרת ומאוזנת היטב.מרגישה טוב אני בדרך כלל. מה אתם מציעים לי לעשות?

מכיוון שהכל החל לאחר שהתחלת טיפול במדבקות כנראה תצטרכי להפסיק אותן

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול