בדיקת נשיפה ללקטוז

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/02/2014 | 17:36 | מאת: מרק אוליצקי

שלום רב, ביצעתי בדיקה נשיפה ללקטוז בבי"ח "מארי" התוצאה הכי גבוהה בין כל המדידות הייתה 24 , אחר כך זה התחיל לרדת. לכן תוצאה סופית שקבלתי היא 24. האם זה נחשב כרגישות ללקטוז? אם כן מה ניתן לעשות חוץ מי לפחית באכילת מוצרי חלב. חשוב לציין ששעתיים לאחר ששתיתי את החומר לבדיקה התחילו לי קרקורי בטן, גזים ושלשולים - ללא כאבי בטן. תודה, מרק.

האם זה נחשב כרגישות ללקטוז? -- כן אם כן מה ניתן לעשות חוץ מי לפחית באכילת מוצרי חלב -- אפשר לקחת לקטזין יחד עם מזון שמכיל סוכר חלב. לא מדובר בטיפול מאוד יעיל חשוב לציין ששעתיים לאחר ששתיתי את החומר לבדיקה התחילו לי קרקורי בטן, גזים ושלשולים -- גם תומך באי-סבילות

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול