אומפרדקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

23/02/2014 | 22:39 | מאת: אבי

נוטל כבר שבועיים אומפרדקס פעמיים ביום לבעיית ריפלוקס, מאז שאני נוטל את התרופה מרגיש במהלך היום כאבי בטן תחתונה(כאבים צורבים) בעיקר צד שמאל, בנוסף גם קצת כאבים בצלעות ובפרק כף יד ימין... האם אלו תופעות לוואי שגרתיות? האם יש להפסיק את התרופה? האם שני כדורים ביום זה אולי יותר מדי?

לא אמורים להיות כאבי בטן מהכדור. אולי צרוף מקרים של כאבי הבטן. אולי תנסה כדור אחר מאותה משפחה. תפסיק ותראה אם הכאב חולף? צריך לבוא למרפאה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול