תולעים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

23/02/2014 | 22:22 | מאת: nikita

שלום, נדבקתי מילדי בתולעים , איני רוצה לקחת ורמוקס והתחלתי לשים שן שום בפי הטבעת ואמשיך כך במשך שבועיים , במקום לבלוע שום או לאכול בגלל הריח , האם הדבר יכול להזיק למעיים ? לפי הטבעת ? האם שן השום מתעכלת או שקשה לגוף לקלוט שן שום שלמה ? תודה

השן שום לא אמורה לפגוע במעי. האם תצליח לחסל את התולעים? לא בטוחה אבל בהצלחה

24/02/2014 | 22:52 | מאת: ניקיטה

האם שן שום שמוחדרת בפי הטבעת נספגת בגוף ויש לה את אותו אפקט כמו בבליעה של שום חתוך (בליעה עם מים ולא אכילה ) או שהשן יוצאת מפי הטבעת כמו שהיא שלמה ולא מתפרקת ? אודה לתשובתך

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול