נטילת לוסק זמן רב

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/02/2014 | 08:44 | מאת: אישל

עברתי בדיקת גסטרו והתגלה אצלי תופעת החזר ושטי של מיצי קבע (ריפלוקס). לפי המלצת הרופא,נוטל כדור נגד חומציות בקיבה (לוסק) כבר חודשיים עם הפסקה של 10 ימים. קראתי באינטרנט על תופעות הלוואי ארכותהטווח של כדורים מסוג זה ועל התלות וההיחלשות של הקיבה בכדורים אלו. ברצוני לדעת האם אפשר לפתור סוגיה זו ולהימנע מכדורים מסוג זה או שמא לעשות הפסקה בנטילתן מידי זמן מוגדר? תודה.

לא חייבים לקחת את הלוסק לכל החיים ויתכן ושמירה על אורח חיים נכון תמנע בהמשך טיפול בלוסק יש לוודא שאין לך את חיידק ההליקובקטר פילורי

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול