ריפלוקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

09/02/2014 | 16:20 | מאת: בן 27

לאחר תלונות של הרגשת משהו מפריע בתוך הגרון, תחושת מחנק, בחילות, טיפה קיא שעולה לעיתים, רופא משפחה הבחן אצלי ריפלוקס ורשם לי כדורים אומפרדקס פעמיים ביום, ללא צילום גרון או בדיקה, האם כדאי לבצע צילום או בדיקה גרון כלשהי לפני תחילת טיפול הכדורים?

11/02/2014 | 14:24 | מאת: לילי

גם לי אותם תסמינים כבר 3 חודשים. אאג עשה לי בדיקת סיב אופטי שלא הראתה שום דבר מיוחד ונתן אבחנה משוערת של ריפלוקס. הוא נתן לי אומפרדקס והנחיות לתזונה והגבהת ראש בשינה וכו'. עד כה 4 שבועות ושום שיפור. הוא אמנם אמר לי שייקח לזה הרבה זמן להתרפא אבל אני מתוסכלת שאין שום הטבה.... גם לי לא ברור אם מספיקה האבחנה הזו או שצריך ללכת הלאה לגסטרו.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול