הליקובטר פלורי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

01/02/2014 | 19:31 | מאת: לילך

חזר לי ההליקןבקטר פלורי בפעם השלישית בחצי שנה . פעם הראשונה לקחתי מוקספן + פלגל + לוסק . פעם שנייה נסיתי קארים עשה לי בחילות איומות אז חזרתי למה שלקחתי בפעם הראשונה. אחרי חודש וחצי עשיתי בדיקות ושוב חזר פעם שלישית. השאלה שלי. הרופאה אמרה לי שאין יותר טיפול ואני קראתי באינטרנט שיש טיפול מרובע . ואני שוב מרגישה לא טוב עם בחילות חזקות. מה באמת ניתן לעשות שמופיע פעם שלישית. להמשיך לסבול אני לא מסוגלת והכדורים נגד בחילות לא עוזרים לי בכלל. יש טיפול בפעם השלישית חוץ. מפלגיל מקארין ??

03/02/2014 | 13:39 | מאת: רחלי

היי, גם נמצא החיידק בעקבות כאבי בטן שהיו. דרך אגב, את יודעת של כ-60% מהאוכלוסיה יש את החיידק ואין צורך לטפל כל עוד אין כאבים. אני הופנתי ע"י רופא בסטרו לבצע בדיקות: גסטרוסקופיה ואולטראסאונד של הבטן. אל תרעילי את עצמך באנטיביוטיקות, זה לא בהכרח עובד. תנסי אולי הומאופתיה או נטורופתיה. אני גם בהתחלה של העיניין הזה. הבנתי שהרפואה הקונבנצינאלית די מבולבלת בנושא ולא ממש יודעים לטפל. רפואה שלמה.

03/02/2014 | 14:42 | מאת: לילך

אין לי בעייה עם כאבי בטן אבל את יכולה לתפקד שכל הזמן בא לך להקיא לא נראה לי. אם לא היו לי סימפטומים לא היתי חושבת אפילו לקחת אנטביוטיקה חוזרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול