ריח קיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/01/2014 | 16:58 | מאת: ק

שלום רב אני מעוניינת לדעת האם יש ריח רע העולה דרך מערכת העיכול לפה מדוע זה קורה ? ומה הטיפול ? האם אני יכולה לזהות בעצמי וכיצד אם אכן יש לי ריח שעולה מהקיבה? רופא שיניים שלל בעיה רפואית אודה לכם אם תשיבו לי במהרה ק .

ריח רע שעולה הוא במקום ראשון מבעיות חניכיים . במידה והחנייכיים והשיניים תקינות אז קרוב לודאי הריח נובע מהצטברות של שיירי מזון בבסיס הלשון עמוק שעובר תסיסה עי חיידקים וזה מקור הריח . הדרך לפתור זאת היא עי גרגור מיי פה עמוק וצחצוח בסיס הלשון (יש מכשיר מיוחד)

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול