כאבים קשים- דחוף מאוד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/01/2014 | 10:10 | מאת: מירי

שלום לרופאים, חייבת התייעצות דחופה- אני רוצה לתאר מה אני מרגישה בשלושת השבועות האחרונים: 1. בבוקר כשאני שוכבת אם אני מעבירה יד באזור בטן עליונה- הבטן נפוחה, בולטת כלפי חוץ, וקשה. 2. יש לי בחילות כל הזמן שעוברות אם אני אוכלות משהו קטן (אין לי צרבות) 3. אם אני שותה, אפילו מעט מים מתחילות בחילות קשות 4. אחרי יציאה בשירותים הכאבים והבחילות מחמירות 5. אין לי עצירות ואין לי שילשולים 6. לפני כשמונה חודשים אובחן אצלי חיידק הליקובקטור בבדיקה חוזרת אחרי מספר חודשים הבדיקה יצאה תקינה. 7. תחושת עייפות קשה מאוד. אני בשבוע 9 להריון, מה שתיארתי למעלה היה בעבר אבל לא במימדים האלו, הייתי אצל רופא משפחה שאמר לי שאין טעם להפניה לרופא גסטרו כי לא ניתן לעשות שום דבר ושום בדיקה? איזה השפעה יהיה לזה על ההריון? אשמח לכיוון של מה הסיבה לכל הסימפטומים הנ"ל, מה ניתן לעשות במקרה שלי. תודה רבה רבה, מירי

אתחיל מהסוף - הרופאה שלך צודקת ואין טעם לבצע כל בדיקה פולשנית בזמן ההריון. התופעות נובעות מההריון ויחלפו בסוף השליש הראשון -תתאזרי בסבלנות

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול