בעיות מטרידות ובחורה חרדתית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/01/2014 | 17:28 | מאת: מעיין

שלום רב, מזה תקופה שאני סובלת מצרבות, בחילות, הקאות ומרגישה שהאוכל נתקע ולא יורד (בצרבות התחושה קשה יותר ולעיתים זה מגיע להקאות). הייתי אצל רופא משפחה, נעשו בדיקות דם-יצא תקין(היה חשש לצהבת). התחושות האלה באות והולכות... יש לי גם לעיתים צואה צהובה. אני בת 25 בריאה בדרך כלל, לא נוטלת כדורים (מלבד גלולות). האם יש טעם לפנות לרופא מומחה מעבר לרופא משפחה ??

31/01/2014 | 10:44 | מאת: לילי

אשמל לדעת אם משהו פתר את הבעיה אני חווה דברים דומים וכמוך - חרדתית. אפילו מאוד!

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול