בהמשך לבירור

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/01/2014 | 13:21 | מאת: איטו

שלום אני בן 18 סובל מעצירויות בטן נפוחה ויציאות לעתים נדירות. פניתי לרופאת המשפחה והיא הפנתה אותי לתרבית שתן ותרבית צואה ששניהן יצאו תקינות. בנוסף הפנתה אותי למבחן נשיפה ולUS בטן. השאלה שלי לאור הממצאים, מה יכולה להיות הסיבה לעצירות אצלי ולבטן הנפוחה??

הבטן הנפוחה יכולה להיות מהעצירות עצמה. צריך לבדוק גם בלוטת תריס לראות שעובדת כמו שצריך, אחרת יכולה להיות עצירות. כמו כן צריך לעשות בירור לעצירות באמצעות TRANSIT TIME זמן מעבר הצואה במעי כדי להוכיח שאכן מדובר בעצירות ואז להתקדם בבירור.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול