רפלוקס וצרבות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/01/2014 | 11:33 | מאת: מירית

בת 45 ובריאה לפני כשבוע הייתי מתוחה נפשית ותוך יום קיבלתי רפלוקס וצרבות מאז כבר שבוע אני ללא הטבה.וגם קשה לי לישון בלילה ישנה רק 3 שעות(יש לציין שכרגע אינני עצבנית ומתוחה יותר) אני קצת תוהה למה זה לא עובר?אני חוששת לקחת תרופות כלשהן כי אני סובלת מיובש בעיניים.האם ייתכן שזה מצב כרוני או שזה רק זמני? נ.ב.-עד היום לא סבלתי מעולם מצרבות.

לא ניתן לדעת עדיין אם זה כרוני או מצב חד. קחי לבינתיים כדור נגד צרבת מרופא המשפחה. התרופות לא אמורות לגרום יובש בעיניים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול