כאבי בטן חדים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/01/2014 | 13:13 | מאת: נדב

שלום רב, כעת אני בתהליך בירור האם יש לי מחלת מעי דלקתית או לא כרגע אין תשובה. יש לי כאבים שאני מתעורר מהם באמצע הלילה כאבים חדים בצד שמאל בבטן למטה והם קורים לי רק שאני ישן על צד שמאל. האם הדבר יכול להיות קשור למחלת מעי דלקתית? ובנוסף,לפעמים אני אוכל קצת יותר מדי והמזון לא מתעכל לי כמעט תחושה של בחילה עם תחושת מלאות לאורך זמן.

מחלת מעי דלקתית עושה כאבי בטן אבל לאו דווקא בלילה ולאו דוקא בבטן שמאלית.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול