האם כדאי ללכת לבדיקת גסטרו?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

14/01/2014 | 14:51 | מאת: לירון

שלום, שמי לירון בת 20 (לא בהריון) ובזמן האחרון יותר משלושה חודשים אני מרגישה בחילות נוראיות. הלכתי לרופאה היא נתנה לי פמוטידין בהתחלה ולאחר מכן לנטון שאמור להיות יותר חזק. בזמן האחרון היציאות שלי השתנו לפעם ב5 יום הצואה בצבע שחור זפת עם דימום לפעמיים, יש לי כאבי בטן התכווצויות הרבה וכאבי ראש בנוסף. תהיתי אם אני צריכה בדיקה של גסטרו לראות מה קורה או בדיקה דם סמוי בצואה? אשמח לתשובה, לירון.

14/01/2014 | 18:26 | מאת: פרטי

אני אישית ממליץ לך לשתות אלוורה טבעית, (מומלץ אלוורה חמוציות) לשתות תה ירוק (ללא קפאין), מומלץ גם תה עם נענע - חשוב לראות שהנענע יהיה נקי מתולעים וטרי. לשתות מים מינרלים הרבה, אומרים שכוס שמן זית עם לימון פעם ביום גם טוב, ואחד הדברים הכי בריאים שכולם ממליצים עליו בתור "ריפוי טבעי" הוא ברוקולי (לא מבושל) ככה איך שהוא ועוד יותר טוב הנבטים שלו. כל הדברים האלה שפירטתי הם עוזרים למערכת העיכול ומנקים את הקיבה , ראי זאת בקטע של "המלצה" - תמיד עדיף להתייעץ עם הרופאים לגבי כל דבר שקשור לקיבה, כי זה בעצם הדבר הכי רגיש בגוף מבחינת מזון, ככה שכל מה שאנחנו אוכלים ושותים חשוב לדעת מה מי מו. שיהיה לך בהצלחה ורפואה שלמה !

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול