בעיית ריחות.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/01/2014 | 22:53 | מאת: גלית

כבר תקופה ארוכה ששמתי לב שהתחיל לי ריח רע וחריף מהצואה. ניסיתי הכל, שיניתי את הרגלי התזונה אכלתי בריא וכלום לא השתנה, הריח חריך וחריג. בנוסף, שמתי לב שגם החל להיווצר ריח רע מהפה. שוב, ניסיתי כל טיפול אפשרי, הלכתי לרופא שיניים, אין לי דלקת והריח לא עובר. התחלתי לחשוב שאולי זה קשור למערכת העיכול. מה זה יכול להיות ומה הטיפול???

האם ביצעת תבחין נשיפה להליקובקטר פילורי? זה גם יכול לגרום לריח רע מהפה. אולי חומצה שעולה. פני בצורה מסודרת למרפאה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול