דברטיקוליטיס סיבוב שני??

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/01/2014 | 18:42 | מאת: אור

שלום לפורום המכובד. לפני כחצי שנה אושפזתי בעקבות כאבי בטן עזים, נערך בירור מקיף ואובחן דבריקוליטיס. טופל בשילוב פלאג'ל וציפרו עם הטבה משמעותית למספר חודשים. כמובן שנערך בירור מקיף לשלילת גידול במעי. במהלך השבועיים האחרונים שוב תחושת בחילה, כאבי בטן (באותו המיקום הקודם) ושינויים ביציאות. נבדק היום CRP והערך שהתקבל הינו 8 (מעל לנורמה המופיעה בסולם). כרגע מצליח לקבל תור לגסטרו רק לעוד שלושה שבועות. מה לעשות? לגשת למיון?

בהחלט ייתכן ומדובר בהתקף נוסף של דיברטיקוליטיס? צריך טיפול אנטיביוטי. אפשר לגשת למיון כירורגי ולקבל טיפול

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול