פיענוח תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/01/2014 | 14:33 | מאת: מיכל

היי, אני בת 32, בריאה בדר"כ. לחודשים האחרונים החלו לי בעיות בקיבה, יציאות רכות מס פעמים ביום ולאחרונה גם צרבות ובחילות. חזרו לי מספר תוצאות חריגות, אשמח לשמוע דעתך/ הכוונתך. Helico. Pylori Breath tst - 26.66 Eosinophils - 10.4 CRP - 0.7 Immunoglobulin A - 62 Neutrophils - 36 Protein Total (B) - 5.9 Eosinophils # 0.85 תודה

יש כאן תבחין נשיפה שהוא חיובי. צריך לקבל טיפול ואז להגיע למרפאה ובהקשר המתאים נתייחס לשאר הבדיקות.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול