מרגיש את הדופק בבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/01/2014 | 08:47 | מאת: אלי

שלום אני בן 27... רציתי לדעת מה הסיבה שיכולה להיות לזה שאני מרגיש את הדופק בבטן... אני עוצר את הנשימה וממש רואה את הבטן זזה בקצב של הדופק... תודה מראש

האם אתה מאוד רזה? זה קורה בד"כ באנשים מאוד רזים.

02/02/2014 | 14:11 | מאת: אלי

תודה על התגובה! אני 1.78 שוקל 83 אז אני לא כל כך רזה ההפך דווקא גוף בריא... אבל אני יכול להגיד לך שהדופק משתנה עם סוג האוכל שאני אוכל.. יש לציין שזה התחיל לפני שנתיים במהלך טיול בדרום אמריקה. שאחריו סבלתי תקופה ארוכה מגזים. נפיחות בבטן. חולשה. היצאות השתנו . יש לציין שעכשיו הרבה יותר טוב.יש לך אולי שמץ מה זה יכול להיות.. זה ממש מציק. תודה מראש!

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול