גרעפסים ללא הפסקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/01/2014 | 16:53 | מאת: גדי

שלום רב, אני בן 25. לפני כשנה וחצי עברתי בדיקת גסטרוסקופיה בשל התלוננות על צרבות וכאבים באזור הקיבה. מייד לאחר שחזרתי הביתה מהבדיקה התחילו לי גרעפסים ללא הפסקה, מרגיש אותם תמיד בגרון גם כשמנסה להמנע מלעשות אותם. יש לציין כי לא סבלתי מכך לפני בדיקת הגסטרוסקופיה והדבר התחיל מייד לאחר שחזרתי הביתה. הדבר פוגע מאוד בשגרת היום יום שלי, אשמח לדעת האם התופעה יכולה לנבוע מבדיקת הגסטרוסקופיה (נזק שיכל להגרם לי כתוצאה מהבדיקה) ובכלל, מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש !

12/01/2014 | 16:32 | מאת: גדי

אוסיף ואציין כי תוצאות בדיקת הגסטרו היו תקינות, וכיום אני כמעט שלא סובל מצרבות וכאבים, אך הגרעפסים לא פוחתים. תודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול