לא מתרוקן לגמרי בבית השימוש

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/01/2014 | 23:20 | מאת: ד.

שלום, אני נער בן 16, דיי שמן, וכבר בערך 3/4 שנה אני סובל מתופעה דיי מוזרה: אני לא מתרוקן לגמרי בעת שאני בבית השימוש, לעתים יש לי תחושות כאילו לא הוצאתי הכל, ובלתי אפשרי להוציא מה שלא יצא.... הבעיה שיותר מטרידה אותי היא שהיציאה דיי מלכלכת והניקיון אחריה ארוך ומבאס שלצערי נהיה לשיגרה מדכאת. תודה.

נשמע כמו עצירות אשר מקשה על ההתרוקנות. אם זה כך אנא עבור בירור לעצירות תחילה עם תפוקדי בלוטת תריס ובהמשך במרפאה. ייתכן ואתה צריך שתיה מרובה, סיבים, פירות וירקות, ופעילות גופנית אשר ייעזרו לך.

14/01/2014 | 18:56 | מאת: ב.

תודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול