אנא עזרתכם בדחיפות !

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/01/2014 | 07:49 | מאת: אלכס

שלום , ותודה על המענה .. אני בן 42 , מזה כחודש יש יל כאבי בטן תחתונה חזקים עם גזים חריפים. הרגשת נפיחות , לפעמים קשה ביציאה , לפעמים לא , בגלל הנפיחות והכאב . אחרי יציאה בד"כ חש הקלה. הרגשה שכל בהזמן צריך להתפנות. היו לי תלונות דומות לפני כמה שנים בנוגע לבטן תחתונה ,עשיתי לפני מס שנים קולונוסקופיה שיצאה תקינה. פניתי לרופא שהפנה לבדיקת צואה . מה דעתך? יש לציין שבעוד כחודש עומד להוולד ילד.. האם יש קשר לתסמונת מעי רגיז ? אם לא - מה יכול להיות?

אם כבר ניבדקת בעבר ועברת קולונוסקופיה על תלונות דומות אפשר לשער שאכן מדובר במעי רגיש והלידה הקרובה כנטאה תורמת ללחץ נפשי.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול