היצרות באיזור פי הטבעת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/01/2014 | 00:09 | מאת: אברם

בן 22 חולה כבר 8 שנים מטופל ברמיקייד כשנה וחצי. לאחרונה התגלתה אצלי היצרות קשה באזור פי הטבעת. נעשה ניסיון הרחבה באמצעות בלון שלא הצליח. עתה מציעים לי לעשות הרחבה באמצעים מכניים (הכנסת מוט מתכתי לאזור פי הטבעת) כחלק מסדרת מוטות בקטרים שונים. פעולה זו צריך לבצע בהתחלה פעמיים ביום ובהמשך לרווח בין הפעולות בתקווה שלאחר חודשיים ההרחבה תסתיים (מי יודע לכמה זמן) מבקש לדעת האם זה הפתרון היחידי שנותר . הסבירו לי שניתוח באזור זה לא בא בחשבון.

אברם, מדובר בתחום של כירורגיה של פי הטבעת. מציע להתיעץ עם כירורג שמומחה בתחום (ואולי אף עם יותר ממומחה אחד) לפני שאתה מסכים לפעולה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול