חומר הכנה בשם MOVIPREP

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/01/2014 | 14:35 | מאת: ליאה

שלום רב, אני צריכה לעבור בדיקת קולונוסקופיה ושמעתי מאחותי בארה"ב שעברה הכנה עם אבקה בשם MOVIPREP שהשתייה שלה היא קלה ולא צריך בדיאטה של כמה ימים ימים קודם אלא רק יום אחד לפני הבדיקה. הייתי מאוד רוצה לנסות אותה מאחר שבפעם הקודמת שעברתי את הבדיקה לא הצלחתי לסיים את השתייה של מה שנתנו לי ומאחר ואני חולת סוכרת הדיאטה קשה לי במיוחד. איך אפשר להשיג אותה בארץ?

אין בעיה, יש גם מוביפרפ בארץ. פשוט מרשם ולקנות בבית מרקחת. בהצלחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול