אלכוהול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/01/2014 | 01:46 | מאת: גיל

שלום, אני בן 16 לא שותה אלכוהול לעיתים תכופות. עד עכשיו רק פעם אחת שתיתי יותר מלגימה אך לא הגזמתי עדיין חשבתי בצורה רגילה ,הלכתי בצורה רגילה וכו'.. אתמול פעם ראשונה ששתיתי יחסית הרבה, אני לא מכיר את הגוף שלי כשזה מגיע לאלכוהול אז שתיתי ובגלל שלא הרגשתי כלום המשכתי לשתות עד לכדי הקאות , הקאתי משהו כמו 5 פעמים וחבר שלי אמר לי שגם ירקתי קצת דם. אני לא מתכוון לשתות לאחר החוויה הזאת, קמתי הבוקר בלי חמרמורת ורק עם צרבת, אני לא זוכר הרבה מאתמול. מה הדם הזה יכול להיות?אולי קשור לכבד?יש איזשהי סכנה ?

לא נראה מסוכן. ייתכן שבזמן ההקאה הוושט מעט נפגעה אבל זה בד"כ חולף מעצמו.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול