פירוש תוצאות בדיקת U.S

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/01/2014 | 23:10 | מאת: שירלי

שלום רב, עשיתי בדיקת U.S בבטן. רשום בתוצאות: "הבדיקה מוגבלת עקב ריבוי גזים ועודף מישרי שומן. כבד- מעט מוגדל, מרקם שומני, עם הדגמה תת אופטימלית בחלקו האחורי." 1.אשמח לפירוש. יש פה הרבה מילים לא מובנות. 2.בד"כ יש לי הרבה גזים. היציאות תקינות. איך נפטרים מהגזים?

להיפטר מגזים - אנציפלמד על בסיס פחם סופח גזים. כמו כן דיאטה מתאימה בלי מזונות שעושים גזים, ברוקולי כרובית וכו'. כבד שומני מצריך מעקב תיפקודי כבד, דיאטה מתאימה, פעילות גופנית ושלילת סוכרת והיפרליפידמיה. נא לפנות לרופא משפחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול