ממש מבקשת שתענו לי מיואשת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/01/2014 | 07:51 | מאת: ימית

הנני בת 39 בריאה בדכ למעט פסוריאזיס וריפלוקס טופלתי בעבר בלנטון אשר איזן את הריפלוקס כרגע ללא כלום סובלת מכאבי בטן תחתונה בצדדים רגישות בבטן עליונה גזים תחושת נפיחות הרבה יציאות בשירותים וזה קורה בתקופת לפני הוסת לפני הביוץ לפני מחזור וזה פשוט מעיק עלי הייתי אצל רופא נשים שלל את הכל אין לי כלום טוען חוץ מתסמונת PMS וגם רופאת משפחה ככה טוענת האם גסטרו יכול לעזור אני עכשיו כמה ימים לפני וסת ומרגישה נפיחות וכבדות בכל חלל הבטן כמו כן גם הצדדים של הבטן הרגליים האגן וגם בבטן עליונה איפה שהטבור מעל הפופיק אודה לעיצה תודה רבה וים נעים

בגלל התיזמון הקרוב כל כך לוסת כל פעם אכן נשמע כמו PMS אבל אם את לא רגועה אנא פני למרפאה, לבדיקות דם מסודרות ובדיקה גופנית וגם לגבי נפיחות בטנית ונראה אם לא מדובר על דברים נוספים כמו רגישות ללקטוז וכו'

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול