צרבת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

02/01/2014 | 13:10 | מאת: פאינה

שלום, אני בת 27, סובלת מעודף משקל קל, בעבר עברתי את כל הבדיקות כדי לראות ממה מופיעה הצרבת. גילו שיש לי צלקת בקיבה, לא רציני, נתנו לי טיפול תרופתי, שכמובן לא עזר, היום אני סובלת מאוד מצרבות יום יומיות, לפעמים התחושה כל כך נוראית שאני פשוט לא יודעת מה לעשות כדי להפסיק את הכאב. חשוב לציין, כי אני לא אוכלת אוכל מטוגן, בטח שלא על בסיס יום יומי, לא אוכלת אוכל חריף וגם לא חומצי, הארוחות לאורך היום הן בעיקר לחם לבן עם גבינה ירקות וארוחת צהריים אחת מורכבת ממנת בשר ותוספת. אני כרגע לא עושה פעילות גופנית. תודה רבה על חוות דעת בנושא.

ייתכן וארועי הצרבת הן על רקע עודף משקל. זה גם יכול להשפיע. אבל לפעמים פשוט יש לחץ נמוך בין הקיבה לושט ועולה חומצה שעושה ארועי צרבת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול