בדיקת נשיפה לזיהוי חיידק בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

01/01/2014 | 21:34 | מאת: דליה

עשיתי את בדיקת הנשיפה ואני רואה שתוצאת הבדיקה 41.76 כשהנורמה היא 1-5 , מה זה אומר ??? ומה זה הדבר הזה ? עד כמה זה חמור ??? אני בלחץ מטורףףף הרופאה שלי בחופש עד אמצע שבוע הבא

05/01/2014 | 20:44 | מאת: רונן (אני לא רופא!!!!)

היי דליה, אני לא רופא ולא מנסה להחליף רק מניסיוני: האם בדיקה לחיידק הליקובקטר? לי היה החיידק, הטיפול היה אנטיביטיקה משולשת. אם זה רק זה, גם אם נמצא, זה לא נעים והטיפול "לא כיף" וחיידק עצמו יכול לגרום נזקים, אבל הוא גם נפוץ מאוד ופגשתי הרבה שנדבקו. אם מדובר בבדיקה אחרת - כל מה שכתבתי לא רלוונטי.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול