תוצאות בדיקת קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

30/12/2013 | 23:57 | מאת: אלן

ב 26/12/13 עברתי בדיקת קולונוסקופיה. הרופא שביצע את הבדיקה אמר שהכל תקין אצלי והוא לא גילה שום דבר מחשיד. לאחר שקראתי את תוצאות הבדיקה ראיתי דבר מה מחשיד שאשמח לדעת את משמעותה. ממצאים: קולונוסקופיה בדיקה תקינה - large red ICV. biopsied

מסתם שבין צקום במעי הגס למעי הדק מעט אדום ונילקחו ביופסיות

01/01/2014 | 16:28 | מאת: אלן

תודה עבור התגובה הבנתי שהרופא לקח ביופסיות והוא לא עדכן אותי לאחר הבדיקה, מלבד שהכל תקין ונפגש בעוד 5 שנים. מה זה אומר לגבי מעט אודם? האם יש לי ממה לחשוש? פשוט יש לי רקע משפחתי של סרטן מעי הגס, אבי חלה כאשר נולדתי, ונפטר כאשר הייתי בגיל 3 ואני מאד חושש.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול