גזים בלתי פוסקים,

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/12/2013 | 20:09 | מאת: שירן

שלום רב, לפני שנתיים אובחנתי כסובלת ממחלה פסיכוטית והתחלתי ליטול תרופות אנטי פסיכוטיות. עם נטילת התרופות החלה אצלי בעיה מביכה- גזים בלתי פוסקים בעיקר כאשר אני יושבת או בעת נסיעה ברכב. ניסיתי להימנע מחלב ולחם וכמובן ממזונות הגורמים לגזים אך ללא הועיל. תה קמומיל מפחית את הגזים אך יוצר בעיה אחרת בעת נסיעה - גיהוקים בלתי פוסקים. מה לדעתך הבעיה? תודה על התשובה, שירן

אין ספק כי ההקשר בין הכדורים להתחלת הגזים נראה מחשיד כי יש קשר. אם כי לא ידוע לי על כזאת תופעות לוואי. מציעה לנסות טיפול עם כדורים על בסיס פחם - נורית, אנציפלמד וכו'.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול