עצירות אחרי ניתוח כיס מרה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

27/12/2013 | 20:53 | מאת: אור

לפני שלושה שבועות עברתי ניתוח להוצאת כיס מרה בשיטה לפרסקופית. מאז יש לי עצירות קשה. האם זה קשור? ומה הכי טוב לקחת כדי שתהיינה יציאות סדירות. האם אחרי 3 שבועות אני יכולה לנסוע באוטובוסים לירושלים. אני אשה בת 70. ולא כל כך חזקה ובריאה. מלבד זאת ירדתי ב3 קילו אחרי הניתוח, האם זה מקובל? הוא שאין קשר. אודה על תשובה בהקדם.

את יכולה ליסוע באוטובוס, מדוע לא? כמו כן בדרך כלל יש ארועי שילשול אחרי ניתוח כריתת כיס מרה ולא עצירות. ייתכן והעצירות נגרמת מסיבה אחרת? אולי היית מרותקת למיטה אחרי הניתוח ולא זזת ולא שתית? צריך לברר וגם לדעת.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול