לרופא התייעצות בקשר לתרופה בודזון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

27/12/2013 | 15:50 | מאת: שירה

לרופא שבת שלום אני בת 23 אני מטופלת בתל השומר במכון הגסטרו כמו כן הרופא המליץ לי להפחית במינון של הבודזון (אני נוטלת כדור 1 של 3 מיליגרם 3 פעמים ביום) אבל ההפחתה תעשה על ידי הגעה למינון של 7.5 יום אחד לקחת 1X3 ולמחורת לקחת 1X4 למשך שבוע והוא אמר שהוא יתקשר ביום חמישי לראות איך היגבתי נסיתי היום להפחית במינון אבל ללא הצלחה ישר ההקאות חזרו והוא אמר לי אם ההקאות יחזרו ישר לחזור למינון של 9 מג השאלה שרציתי לשאול אותך דר היקר למה שאני מפחיתה את המינון אני מקיאה? זה כבר קרה לי אם הרופאת המשפחה שלי מהקופת חולים וגם הקאתי אחרי שנסיתי לרדת במינון תודה רבה שירה

לא ציינת מדוע את נוטלת בודזון. מה האבחנה הראשונית בגינה את מטופלת בתל השומר? זה חשוב להבנת ההקאה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול