בדיקת סיגמואידוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

26/12/2013 | 09:16 | מאת: מאיה

שלום , אני בת 18. בחודשים האחרונים אני סובלת מכאבי בטן , שלשול ועצירות. לאחרונה, כאשר אני מנגבת יוצא לפעמים דם מפי הטבעת וישנם גם פעמים שאני מרגישה קושי ומעין כאב מפי הטבעת ביציאות. הרופא שלי הציע לי לעשות בדיקת סיגמואידוסקופיה. אמרתי לו שאחשוב על כך משום שאיני חושבת שיש צורך בכך ומפחדת מהסיכונים שבבדיקה. רציתי לדעת אם על פי הסימפטומים שלי הייתם ממליצים לבצע את הבדיקה. כמו כן , לפני חודש וקצת ביצעתי בדיקת נשיפה וגיליתי רגישות ללקטוז , מאז הפסקתי לצרוך מוצרי חלב אבל הסימפטומים עדיין נשארו. תודה רבה

30/12/2013 | 15:52 | מאת: ורד

מה שאת מתארת יכול להיות מעי רגיש אבל בא בחשבון גם דלקת ולכן גם אני חושבת שצריך לעשות סיגמואידוסקופיה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול