פיתרון מהיר לחולה מונשם עם עצירות קשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/12/2013 | 17:46 | מאת: עופר

שלום, החלו יציאות מימיות לפני חצי שנה לאחר שימוש רב שנים בפגלקס הלחץ של הצואה שנשארה במעי גרם לקשיי נשימה ועלייה בלחץ הדם בצילום בטן נמצא תקין מטופל באבילק 30 כל יום שגורם ליציאה דלילה רבה.אין שיפור ממשי במצב.חוקן רגיל לא עוזר. הומלץ על קולונסקופיה באישפוז,אך ניראה לי שהבדיקה יכולה להיות מסוכנת במצבי,חוץ מהאישפוז עצמו האם יש פיתרון מהיר לעצירות כי המצב גורם לי סבל רב. אודה מאוד על העזרה.

לא הבנתי מה לא בסדר עם יציאות דלילות תחת טיפול באבילק. אפשר להוסיף כדורי לקסדיןושמן פראפין

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול